Nabeschouwing Mlada Boleslav II - Dukla Praha II (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 10:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Mlada Boleslav II het zaterdag 27 januari 2024 om 10:00 uur in eigen huis op tegen Dukla Praha II. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestský stadion in Mestský stadion.

Via de Mlada Boleslav II - Dukla Praha II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mlada Boleslav II - Dukla Praha II (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Mlada Boleslav II en Dukla Praha II is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dukla Praha II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door , waarmee Mlada Boleslav II met 1-0 de leiding nam. Dukla Praha II kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dukla Praha II de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Dukla Praha II dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mlada Boleslav II - Dukla Praha II 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mlada Boleslav II - Dukla Praha II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Mlada Boleslav II Doelpunt Mlada Boleslav II 1-0
74' Doelpunt Dukla Praha II Doelpunt Dukla Praha II 1-1
82' Doelpunt Dukla Praha II Doelpunt Dukla Praha II 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Mlada Boleslav II - Dukla Praha II
Opstellingen Mlada Boleslav II - Dukla Praha II

Voorbeschouwing Mlada Boleslav II - Dukla Praha II

Mlada Boleslav II en Dukla Praha II treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Mlada Boleslav II en Dukla Praha II in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 19 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mlada Boleslav II. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Mlada Boleslav II favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Dukla Praha II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.