Nabeschouwing Mornar - Jedinstvo (1-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Maandag 5 februari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Mornar het maandag 5 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Jedinstvo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion SRC Topolica in Bar.

Via de Mornar - Jedinstvo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mornar - Jedinstvo (1-1)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Mornar en Jedinstvo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Aleksandar Vujačić, waarmee Mornar met 1-0 de leiding nam. Jedinstvo kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Alija Krnić, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Mornar - Jedinstvo
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
3
10
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
64
70
Gevaarlijke aanvallen
33
27
Corners
4
2
LIVE Mornar - Jedinstvo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mornar - Jedinstvo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt Mornar Doelpunt Aleksandar Vujačić Mornar 1-0
62' Doelpunt Jedinstvo Doelpunt Alija Krnić Jedinstvo 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Mornar - Jedinstvo
Opstellingen Mornar - Jedinstvo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mornar - Jedinstvo

Mornar en Jedinstvo treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Mornar en Jedinstvo elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Mornar 0
Winst Jedinstvo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mornar - Jedinstvo Opstelling Mornar Opstelling Jedinstvo Live Mornar - Jedinstvo Live Mornar - Jedinstvo kijken Mornar - Jedinstvo kijken Live Mornar - Jedinstvo stream Mornar - Jedinstvo Fox Sports Nabeschouwing Mornar - Jedinstvo Uitslag Mornar - Jedinstvo Statistieken Mornar - Jedinstvo Vriendschappelijk clubs 2024 Mornar - Jedinstvo wedden Mornar - Jedinstvo gokken Mornar - Jedinstvo Unibet