Nabeschouwing Oedt - LASK Juniors (0-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Oedt het zaterdag 10 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen LASK Juniors. De wedstrijd wordt gespeeld in Transdanubia Sportanlage in Traun.

Via de Oedt - LASK Juniors live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oedt - LASK Juniors (0-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Oedt en LASK Juniors is geëindigd in een 0-2 overwinning voor LASK Juniors. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Oedt kreeg in de 48e minuut een strafschop toegekend, die door werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 74 minuten was het die LASK Juniors op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep LASK Juniors via een goal van in de 89e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor LASK Juniors.

LIVE Oedt - LASK Juniors 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oedt - LASK Juniors teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Penalty gemist Oedt Penalty gemist Oedt
74' Doelpunt LASK Juniors Doelpunt LASK Juniors 0-1
89' Doelpunt LASK Juniors Doelpunt LASK Juniors 0-2