Nabeschouwing Offenburger FV - Oberachern (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 30 januari 2024 - 19:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Offenburger FV het dinsdag 30 januari 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Oberachern. De wedstrijd wordt gespeeld in Karl-Heitz-Stadion in Offenburg.

Via de Offenburger FV - Oberachern live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Offenburger FV - Oberachern (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Offenburger FV en Oberachern is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Offenburger FV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door E. Giardini, waarmee Oberachern met 0-1 de leiding nam. Offenburger FV kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Offenburger FV de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Offenburger FV dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Offenburger FV - Oberachern 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Offenburger FV - Oberachern teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Doelpunt Oberachern Doelpunt E. Giardini Oberachern 0-1
72' Doelpunt Offenburger FV Doelpunt Offenburger FV 1-1
80' Doelpunt Offenburger FV Doelpunt Offenburger FV 2-1