Nabeschouwing Pohronie - Sereď (2-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Pohronie het zaterdag 10 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Sereď. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión Žiar nad Hronom in Žiar nad Hronom.

Via de Pohronie - Sereď live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pohronie - Sereď (2-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Pohronie en Sereď is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sereď. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor in de 31e minuut, waardoor Sereď met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het Tomáš Vantruba die Sereď op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sereď via een goal van Marek Michalicka in de 57e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 59e minuut volgde een derde treffer van Sereď, waarmee Marek Michalicka zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 77 minuten deed Jakub Jordan Jokel iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Pohronie werd verkleind tot 1-3. Pohronie verkleinde in de 83e minuut de achterstand doordat Lubos Kupcik de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Sereď.

LIVE Pohronie - Sereď 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pohronie - Sereď teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Rode kaart Sereď Rode kaart voor Sereď
40' Doelpunt Sereď Doelpunt Tomáš Vantruba Sereď 0-1
57' Doelpunt Sereď Doelpunt Marek Michalicka Sereď 0-2
59' Doelpunt Sereď Doelpunt Marek Michalicka Sereď 0-3
77' Doelpunt Pohronie Doelpunt Jakub Jordan Jokel Pohronie 1-3
83' Doelpunt Pohronie Doelpunt Lubos Kupcik Pohronie 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Pohronie - Sereď
Opstellingen Pohronie - Sereď

Voorbeschouwing Pohronie - Sereď

Pohronie en Sereď treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Pohronie en Sereď in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 11 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Pohronie. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Pohronie favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sereď slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.