Nabeschouwing Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie (2-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 14:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Polonia Bytom het zaterdag 20 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Pawłowice Śląskie. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im. Edwarda Szymkowiaka in Bytom.

Via de Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie (2-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Polonia Bytom en Pawłowice Śląskie is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Pawłowice Śląskie. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door P. Topolewski, waarmee Pawłowice Śląskie met 0-1 de leiding nam. Pawłowice Śląskie vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Herman op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Pawłowice Śląskie, waarmee J. Kasperowicz zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Pawłowice Śląskie geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Kasperowicz. Na 75 minuten wist Polonia Bytom eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Lucjan Zieliński bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Polonia Bytom speler K. Siudak, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Pawłowice Śląskie.

Wedstrijdstatistieken Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie
Goals
2
4
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
28
12
Schoten op doel
17
6
Aanvallen
56
56
Gevaarlijke aanvallen
55
36
Corners
9
5
Wissels
1
1
LIVE Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Pawłowice Śląskie Doelpunt P. Topolewski Pawłowice Śląskie 0-1
40' Doelpunt Pawłowice Śląskie Doelpunt K. Herman Pawłowice Śląskie 0-2
53' Doelpunt Pawłowice Śląskie Doelpunt J. Kasperowicz Pawłowice Śląskie 0-3
74' Doelpunt Pawłowice Śląskie Doelpunt J. Kasperowicz Pawłowice Śląskie 0-4
75' Doelpunt Polonia Bytom Doelpunt Lucjan Zieliński Polonia Bytom 1-4
88' Doelpunt Polonia Bytom Doelpunt K. Siudak Polonia Bytom 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie
Opstellingen Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie

Polonia Bytom en Pawłowice Śląskie treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Polonia Bytom en Pawłowice Śląskie in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 11 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Polonia Bytom. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Polonia Bytom favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pawłowice Śląskie slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Polonia Bytom 1
Winst Pawłowice Śląskie 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie Opstelling Polonia Bytom Opstelling Pawłowice Śląskie Live Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie Live Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie kijken Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie kijken Live Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie stream Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie Fox Sports Nabeschouwing Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie Uitslag Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie Statistieken Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie Vriendschappelijk clubs 2024 Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie wedden Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie gokken Polonia Bytom - Pawłowice Śląskie Unibet