Nabeschouwing Rapid Wien II - Siegendorf (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Rapid Wien II het vrijdag 19 januari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Siegendorf. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien II - Siegendorf live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien II - Siegendorf (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Rapid Wien II en Siegendorf is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rapid Wien II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Mouhamed Gueye, waarmee Rapid Wien II met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rapid Wien II.

LIVE Rapid Wien II - Siegendorf 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien II - Siegendorf teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Rapid Wien II Doelpunt Mouhamed Gueye Rapid Wien II 1-0