Nabeschouwing RSV Eintracht - Stern Britz (9-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 9 januari 2024 - 19:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt RSV Eintracht het dinsdag 9 januari 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Stern Britz.

Via de RSV Eintracht - Stern Britz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RSV Eintracht - Stern Britz (9-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen RSV Eintracht en Stern Britz is geëindigd in een 9-2 overwinning voor RSV Eintracht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 7-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 9-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Felix Kausch, waarmee RSV Eintracht met 1-0 de leiding nam. RSV Eintracht vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Steven Rossbach op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van RSV Eintracht, waarmee Julian Rauch zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam RSV Eintracht geen gas terug, waardoor in de 29e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Julian Rauch. De 5-0 voor RSV Eintracht volgde even later in de 38e minuut nadat Saheed Mustapha namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 40e minuut was het Julian Rauch van RSV Eintracht wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Het volgende doelpunt van RSV Eintracht viel in de 42e minuut en betekende de 7-0. Het doelpunt kwam op naam van Felix Kausch. In de 53e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Dustin Sik van Stern Britz die daarmee tekende voor de 7-1. In de 70e minuut en werd het 7-2 via Ali Ahmad speler Stern Britz. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 2 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 9-2 stand in het voordeel van RSV Eintracht.

Wedstrijdstatistieken RSV Eintracht - Stern Britz
Goals
9
2
Balbezit
68%
32%
Schoten totaal
20
12
Schoten op doel
11
6
Aanvallen
81
70
Gevaarlijke aanvallen
49
37
Corners
4
2
LIVE RSV Eintracht - Stern Britz 9-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RSV Eintracht - Stern Britz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt RSV Eintracht Doelpunt Felix Kausch RSV Eintracht 1-0
25' Doelpunt RSV Eintracht Doelpunt Steven Rossbach RSV Eintracht 2-0
27' Doelpunt RSV Eintracht Doelpunt Julian Rauch RSV Eintracht 3-0
29' Doelpunt RSV Eintracht Doelpunt Julian Rauch RSV Eintracht 4-0
38' Doelpunt RSV Eintracht Doelpunt Saheed Mustapha RSV Eintracht 5-0
40' Doelpunt RSV Eintracht Doelpunt Julian Rauch RSV Eintracht 6-0
42' Doelpunt RSV Eintracht Doelpunt Felix Kausch RSV Eintracht 7-0
53' Doelpunt Stern Britz Doelpunt Dustin Sik Stern Britz 7-1
70' Doelpunt Stern Britz Doelpunt Ali Ahmad Stern Britz 7-2
84' Doelpunt RSV Eintracht Doelpunt Paul Gollos RSV Eintracht 8-2
89' Doelpunt RSV Eintracht Doelpunt Philip Vogel RSV Eintracht 9-2
Video hoogtepunten en samenvatting RSV Eintracht - Stern Britz
Opstellingen RSV Eintracht - Stern Britz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing RSV Eintracht - Stern Britz

RSV Eintracht en Stern Britz treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat RSV Eintracht en Stern Britz elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst RSV Eintracht 0
Winst Stern Britz 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
RSV Eintracht - Stern Britz Opstelling RSV Eintracht Opstelling Stern Britz Live RSV Eintracht - Stern Britz Live RSV Eintracht - Stern Britz kijken RSV Eintracht - Stern Britz kijken Live RSV Eintracht - Stern Britz stream RSV Eintracht - Stern Britz Fox Sports Nabeschouwing RSV Eintracht - Stern Britz Uitslag RSV Eintracht - Stern Britz Statistieken RSV Eintracht - Stern Britz Vriendschappelijk clubs 2024 RSV Eintracht - Stern Britz wedden RSV Eintracht - Stern Britz gokken RSV Eintracht - Stern Britz Unibet