Nabeschouwing Schonnebeck - Westfalia Rhynern (5-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Schonnebeck het zaterdag 13 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Westfalia Rhynern.

Via de Schonnebeck - Westfalia Rhynern live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schonnebeck - Westfalia Rhynern (5-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Schonnebeck en Westfalia Rhynern is geëindigd in een 5-4 overwinning voor Schonnebeck. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-4 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door , waarmee Schonnebeck met 1-0 de leiding nam. Schonnebeck vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 22e minuut wist Westfalia Rhynern de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via .

Na 31 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat de 2-2 maakte voor Westfalia Rhynern. Schonnebeck leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 37 minuten op voorsprong na een goal van : 3-2. Even later was het opnieuw die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Westfalia Rhynern op 3-3 in de 42e minuut. Het volgende doelpunt van Westfalia Rhynern viel in de 58e minuut en betekende de 3-4. Het doelpunt kwam op naam van . In de 66e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door van Schonnebeck die daarmee tekende voor de 4-4. In de 80e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Schonnebeck had het laatste woord door de 5-4 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-4 stand in het voordeel van Schonnebeck.

Wedstrijdstatistieken Schonnebeck - Westfalia Rhynern
Goals
5
4
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
11
5
Aanvallen
102
81
Gevaarlijke aanvallen
44
27
Corners
6
6
LIVE Schonnebeck - Westfalia Rhynern 5-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schonnebeck - Westfalia Rhynern teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Schonnebeck 1-0
19' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Schonnebeck 2-0
22' Doelpunt Westfalia Rhynern Doelpunt Westfalia Rhynern 2-1
31' Doelpunt Westfalia Rhynern Doelpunt Westfalia Rhynern 2-2
37' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Schonnebeck 3-2
42' Doelpunt Westfalia Rhynern Doelpunt Westfalia Rhynern 3-3
58' Doelpunt Westfalia Rhynern Doelpunt Westfalia Rhynern 3-4
66' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Schonnebeck 4-4
80' Doelpunt Schonnebeck Doelpunt Schonnebeck 5-4
Video hoogtepunten en samenvatting Schonnebeck - Westfalia Rhynern
Opstellingen Schonnebeck - Westfalia Rhynern

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Schonnebeck - Westfalia Rhynern

Schonnebeck en Westfalia Rhynern treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Schonnebeck en Westfalia Rhynern elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Schonnebeck 0
Winst Westfalia Rhynern 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Schonnebeck - Westfalia Rhynern Opstelling Schonnebeck Opstelling Westfalia Rhynern Live Schonnebeck - Westfalia Rhynern Live Schonnebeck - Westfalia Rhynern kijken Schonnebeck - Westfalia Rhynern kijken Live Schonnebeck - Westfalia Rhynern stream Schonnebeck - Westfalia Rhynern Fox Sports Nabeschouwing Schonnebeck - Westfalia Rhynern Uitslag Schonnebeck - Westfalia Rhynern Statistieken Schonnebeck - Westfalia Rhynern Vriendschappelijk clubs 2024 Schonnebeck - Westfalia Rhynern wedden Schonnebeck - Westfalia Rhynern gokken Schonnebeck - Westfalia Rhynern Unibet