Nabeschouwing Shabab Al Ahli Dubai - Kairat (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 6 februari 2024 - 19:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Shabab Al Ahli Dubai het dinsdag 6 februari 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Al-Rashid Stadium in Dubai.

Via de Shabab Al Ahli Dubai - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shabab Al Ahli Dubai - Kairat (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Shabab Al Ahli Dubai en Kairat is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Shabab Al Ahli Dubai. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Igor Jesus, waarmee Shabab Al Ahli Dubai met 1-0 de leiding nam. Shabab Al Ahli Dubai vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Igor Jesus op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Shabab Al Ahli Dubai.

LIVE Shabab Al Ahli Dubai - Kairat 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shabab Al Ahli Dubai - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Shabab Al Ahli Dubai Doelpunt Igor Jesus Shabab Al Ahli Dubai 1-0
53' Doelpunt Shabab Al Ahli Dubai Doelpunt Igor Jesus Shabab Al Ahli Dubai 2-0