Nabeschouwing Sparta Lichtenberg - Ludwigsfelder FC (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 25 januari 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Sparta Lichtenberg het donderdag 25 januari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ludwigsfelder FC.

Via de Sparta Lichtenberg - Ludwigsfelder FC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Lichtenberg - Ludwigsfelder FC (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sparta Lichtenberg en Ludwigsfelder FC is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ludwigsfelder FC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door , waarmee Ludwigsfelder FC met 0-1 de leiding nam. Ludwigsfelder FC vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Sparta Lichtenberg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via . Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sparta Lichtenberg kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ludwigsfelder FC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sparta Lichtenberg - Ludwigsfelder FC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Lichtenberg - Ludwigsfelder FC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

77' Doelpunt Ludwigsfelder FC Doelpunt Ludwigsfelder FC 0-1
84' Doelpunt Ludwigsfelder FC Doelpunt Ludwigsfelder FC 0-2
86' Doelpunt Sparta Lichtenberg Doelpunt Sparta Lichtenberg 1-2