Nabeschouwing Starogard Gdański - Wikielec (1-5) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Starogard Gdański het zaterdag 20 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Wikielec.

Via de Starogard Gdański - Wikielec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Starogard Gdański - Wikielec (1-5)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Starogard Gdański en Wikielec is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Wikielec. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-0 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Mateusz Szmydt, waarmee Wikielec met 0-1 de leiding nam. Wikielec vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Otreba op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Wikielec, waarmee O. Kordykiewicz zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Wikielec geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Sobotka. In de 77e werkte M. Sobotka de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 0-5 kwam te staan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 83e minuut en kwam op naam te staan van Starogard Gdański speler , die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Wikielec.

LIVE Starogard Gdański - Wikielec 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Starogard Gdański - Wikielec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Wikielec Doelpunt Mateusz Szmydt Wikielec 0-1
30' Doelpunt Wikielec Doelpunt H. Otreba Wikielec 0-2
34' Doelpunt Wikielec Doelpunt O. Kordykiewicz Wikielec 0-3
57' Doelpunt Wikielec Doelpunt M. Sobotka Wikielec 0-4
77' Eigen doelpunt Wikielec Eigen doelpunt M. Sobotka Wikielec 0-5
83' Doelpunt Starogard Gdański Doelpunt Starogard Gdański 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Starogard Gdański - Wikielec
Opstellingen Starogard Gdański - Wikielec

Voorbeschouwing Starogard Gdański - Wikielec

Starogard Gdański en Wikielec treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Starogard Gdański en Wikielec in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 22 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Starogard Gdański. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Starogard Gdański favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wikielec slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.