Nabeschouwing Stomil Olsztyn - Łomża (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 12:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Stomil Olsztyn het zaterdag 3 februari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Łomża. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion OSiR in Olsztyn.

Via de Stomil Olsztyn - Łomża live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stomil Olsztyn - Łomża (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Stomil Olsztyn en Łomża is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Łomża. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Hubert Antkowiak, waarmee Łomża met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Łomża dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Łomża de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Stomil Olsztyn - Łomża
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
7
5
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
97
57
Gevaarlijke aanvallen
35
29
Corners
1
3
LIVE Stomil Olsztyn - Łomża 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stomil Olsztyn - Łomża teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
83' Doelpunt Łomża Doelpunt Hubert Antkowiak Łomża 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Stomil Olsztyn - Łomża
Opstellingen Stomil Olsztyn - Łomża

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stomil Olsztyn - Łomża

Stomil Olsztyn en Łomża treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Stomil Olsztyn en Łomża elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Stomil Olsztyn 0
Winst Łomża 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Stomil Olsztyn - Łomża Opstelling Stomil Olsztyn Opstelling Łomża Live Stomil Olsztyn - Łomża Live Stomil Olsztyn - Łomża kijken Stomil Olsztyn - Łomża kijken Live Stomil Olsztyn - Łomża stream Stomil Olsztyn - Łomża Fox Sports Nabeschouwing Stomil Olsztyn - Łomża Uitslag Stomil Olsztyn - Łomża Statistieken Stomil Olsztyn - Łomża Vriendschappelijk clubs 2024 Stomil Olsztyn - Łomża wedden Stomil Olsztyn - Łomża gokken Stomil Olsztyn - Łomża Unibet