Nabeschouwing Tatran Prešov - Dolny Kubin (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Tatran Prešov het zaterdag 27 januari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Dolny Kubin. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión MŠK TESLA Stropkov in Stropkov.

Via de Tatran Prešov - Dolny Kubin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tatran Prešov - Dolny Kubin (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Tatran Prešov en Dolny Kubin is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tatran Prešov. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Arthur Angelo Legnani, waarmee Tatran Prešov met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 40e minuut voor dat Tatran Prešov via Jozef Dolný op 2-0 kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Tatran Prešov, waarmee Daniel Pavuk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Tatran Prešov dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tatran Prešov - Dolny Kubin 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tatran Prešov - Dolny Kubin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Tatran Prešov Doelpunt Arthur Angelo Legnani Tatran Prešov 1-0
40' Penalty Tatran Prešov Penalty Jozef Dolný Tatran Prešov 2-0
54' Doelpunt Tatran Prešov Doelpunt Daniel Pavuk Tatran Prešov 3-0