Nabeschouwing Tatran Prešov - Lipany (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Tatran Prešov het zaterdag 20 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Lipany. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión MŠK TESLA Stropkov in Stropkov.

Via de Tatran Prešov - Lipany live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tatran Prešov - Lipany (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Tatran Prešov en Lipany is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tatran Prešov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Aliou Diao, waarmee Tatran Prešov met 1-0 de leiding nam. Tatran Prešov vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aliou Diao op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Tatran Prešov, waarmee Samuel Gladis zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Tatran Prešov dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tatran Prešov - Lipany
Goals
3
0
Balbezit
64%
36%
Schoten totaal
18
10
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
104
81
Gevaarlijke aanvallen
63
59
Corners
5
3
Wissels
5
8
LIVE Tatran Prešov - Lipany 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tatran Prešov - Lipany teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Tatran Prešov Doelpunt Aliou Diao Tatran Prešov 1-0
51' Doelpunt Tatran Prešov Doelpunt Aliou Diao Tatran Prešov 2-0
79' Doelpunt Tatran Prešov Doelpunt Samuel Gladis Tatran Prešov 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Tatran Prešov - Lipany
Opstellingen Tatran Prešov - Lipany

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tatran Prešov - Lipany

Tatran Prešov en Lipany treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Tatran Prešov en Lipany elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Tatran Prešov 0
Winst Lipany 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tatran Prešov - Lipany Opstelling Tatran Prešov Opstelling Lipany Live Tatran Prešov - Lipany Live Tatran Prešov - Lipany kijken Tatran Prešov - Lipany kijken Live Tatran Prešov - Lipany stream Tatran Prešov - Lipany Fox Sports Nabeschouwing Tatran Prešov - Lipany Uitslag Tatran Prešov - Lipany Statistieken Tatran Prešov - Lipany Vriendschappelijk clubs 2024 Tatran Prešov - Lipany wedden Tatran Prešov - Lipany gokken Tatran Prešov - Lipany Unibet