Nabeschouwing Třinec - Havířov (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 10:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Třinec het zaterdag 20 januari 2024 om 10:00 uur in eigen huis op tegen Havířov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rudolfa Labaje in Třinec.

Via de Třinec - Havířov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Třinec - Havířov (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Třinec en Havířov is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Třinec. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Lukáš Holík, waarmee Třinec met 1-0 de leiding nam. Třinec vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rene Dedic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Třinec.

LIVE Třinec - Havířov 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Třinec - Havířov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Třinec Doelpunt Lukáš Holík Třinec 1-0
37' Doelpunt Třinec Doelpunt Rene Dedic Třinec 2-0