Nabeschouwing Viktoria Otrokovice - Povazska Bystrica (2-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Viktoria Otrokovice het vrijdag 2 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Povazska Bystrica. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FC Viktoria Otrokovice in Otrokovice.

Via de Viktoria Otrokovice - Povazska Bystrica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Otrokovice - Povazska Bystrica (2-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Viktoria Otrokovice en Povazska Bystrica is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Povazska Bystrica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door , waarmee Povazska Bystrica met 0-1 de leiding nam. Povazska Bystrica vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Viktoria Otrokovice de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via .

Na 46 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat de 2-2 maakte voor Viktoria Otrokovice. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Povazska Bystrica dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Povazska Bystrica.

LIVE Viktoria Otrokovice - Povazska Bystrica 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Otrokovice - Povazska Bystrica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Povazska Bystrica Doelpunt Povazska Bystrica 0-1
30' Doelpunt Povazska Bystrica Doelpunt Povazska Bystrica 0-2
44' Doelpunt Viktoria Otrokovice Doelpunt Viktoria Otrokovice 1-2
46' Doelpunt Viktoria Otrokovice Doelpunt Viktoria Otrokovice 2-2
82' Doelpunt Povazska Bystrica Doelpunt Povazska Bystrica 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Otrokovice - Povazska Bystrica
Opstellingen Viktoria Otrokovice - Povazska Bystrica

Voorbeschouwing Viktoria Otrokovice - Povazska Bystrica

Viktoria Otrokovice en Povazska Bystrica treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Otrokovice en Povazska Bystrica in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 7 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Viktoria Otrokovice. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Viktoria Otrokovice als Povazska Bystrica wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.