Nabeschouwing Vorwärts Brigittenau - Leobendorf (3-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 14:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Vorwärts Brigittenau het zaterdag 20 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Leobendorf. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportplatz WAF Gruabn in Wien.

Via de Vorwärts Brigittenau - Leobendorf live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vorwärts Brigittenau - Leobendorf (3-3)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Vorwärts Brigittenau en Leobendorf geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Julian Tunjic, waarmee Vorwärts Brigittenau met 1-0 de leiding nam. Vorwärts Brigittenau vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Georgi Marincheshki op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Leobendorf de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Marco Hofer.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Deniz Karadas de 2-2 maakte voor Leobendorf. Leobendorf leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 53 minuten op voorsprong na een goal van Michael Lechner: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Vorwärts Brigittenau. In de 86e minuut was het Florian Martini die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Vorwärts Brigittenau - Leobendorf
Goals
3
3
Balbezit
41%
59%
Schoten totaal
6
16
Schoten op doel
3
10
Aanvallen
76
129
Gevaarlijke aanvallen
36
84
Corners
2
5
Wissels
6
6
LIVE Vorwärts Brigittenau - Leobendorf 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vorwärts Brigittenau - Leobendorf teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Vorwärts Brigittenau Doelpunt Julian Tunjic Vorwärts Brigittenau 1-0
26' Doelpunt Vorwärts Brigittenau Doelpunt Georgi Marincheshki Vorwärts Brigittenau 2-0
38' Doelpunt Leobendorf Doelpunt Marco Hofer Leobendorf 2-1
48' Doelpunt Leobendorf Doelpunt Deniz Karadas Leobendorf 2-2
53' Doelpunt Leobendorf Doelpunt Michael Lechner Leobendorf 2-3
86' Doelpunt Vorwärts Brigittenau Doelpunt Florian Martini Vorwärts Brigittenau 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Vorwärts Brigittenau - Leobendorf
Opstellingen Vorwärts Brigittenau - Leobendorf

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vorwärts Brigittenau - Leobendorf

Vorwärts Brigittenau en Leobendorf treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Vorwärts Brigittenau en Leobendorf elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Vorwärts Brigittenau 0
Winst Leobendorf 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Vorwärts Brigittenau - Leobendorf Opstelling Vorwärts Brigittenau Opstelling Leobendorf Live Vorwärts Brigittenau - Leobendorf Live Vorwärts Brigittenau - Leobendorf kijken Vorwärts Brigittenau - Leobendorf kijken Live Vorwärts Brigittenau - Leobendorf stream Vorwärts Brigittenau - Leobendorf Fox Sports Nabeschouwing Vorwärts Brigittenau - Leobendorf Uitslag Vorwärts Brigittenau - Leobendorf Statistieken Vorwärts Brigittenau - Leobendorf Vriendschappelijk clubs 2024 Vorwärts Brigittenau - Leobendorf wedden Vorwärts Brigittenau - Leobendorf gokken Vorwärts Brigittenau - Leobendorf Unibet