Nabeschouwing Wattenscheid 09 - Kleve (1-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 14 januari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Wattenscheid 09 het zondag 14 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kleve. De wedstrijd wordt gespeeld in Lohrheidestadion in Bochum.

Via de Wattenscheid 09 - Kleve live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattenscheid 09 - Kleve (1-1)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Wattenscheid 09 en Kleve geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Tim Kaminski, waarmee Wattenscheid 09 met 1-0 de leiding nam. Kleve kwam na 39 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Duyar, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Wattenscheid 09 - Kleve 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattenscheid 09 - Kleve teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Wattenscheid 09 Doelpunt Tim Kaminski Wattenscheid 09 1-0
39' Doelpunt Kleve Doelpunt D. Duyar Kleve 1-1