Nabeschouwing Weiz - Union RB Weinland Gamlit (6-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 16:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Weiz het zaterdag 20 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Union RB Weinland Gamlit. De wedstrijd wordt gespeeld in SIEMENS Energy Stadion in Weiz.

Via de Weiz - Union RB Weinland Gamlit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Weiz - Union RB Weinland Gamlit (6-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Weiz en Union RB Weinland Gamlit is geëindigd in een 6-3 overwinning voor Weiz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door , waarmee Weiz met 1-0 de leiding nam. Weiz vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Union RB Weinland Gamlit de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via .

Na 47 minuten werd de voorsprong voor Weiz vergroot nadat de 3-1 wist te scoren. In de 52e minuut kwam Union RB Weinland Gamlit weer dichterbij, nadat de stand terug wist te brengen naar 3-2. Even later was het opnieuw die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Union RB Weinland Gamlit op 3-3 in de 66e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan Weiz om te scoren. In de 69e minuut kwam de ploeg toch weer op voorsprong, na een doelpunt van die daarmee de 4-3 maakte. In de 73e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door van Weiz die daarmee tekende voor de 5-3. In de 77e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Weiz had het laatste woord door de 6-3 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-3 stand in het voordeel van Weiz.

Wedstrijdstatistieken Weiz - Union RB Weinland Gamlit
Goals
6
3
Balbezit
56%
44%
Schoten totaal
22
13
Schoten op doel
9
7
Aanvallen
122
101
Gevaarlijke aanvallen
88
59
Corners
3
1
LIVE Weiz - Union RB Weinland Gamlit 6-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Weiz - Union RB Weinland Gamlit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt Weiz Doelpunt Weiz 1-0
43' Doelpunt Weiz Doelpunt Weiz 2-0
46' Doelpunt Union RB Weinland Gamlit Doelpunt Union RB Weinland Gamlit 2-1
47' Doelpunt Weiz Doelpunt Weiz 3-1
52' Doelpunt Union RB Weinland Gamlit Doelpunt Union RB Weinland Gamlit 3-2
66' Doelpunt Union RB Weinland Gamlit Doelpunt Union RB Weinland Gamlit 3-3
69' Doelpunt Weiz Doelpunt Weiz 4-3
73' Doelpunt Weiz Doelpunt Weiz 5-3
77' Doelpunt Weiz Doelpunt Weiz 6-3
Video hoogtepunten en samenvatting Weiz - Union RB Weinland Gamlit
Opstellingen Weiz - Union RB Weinland Gamlit

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Weiz - Union RB Weinland Gamlit

Weiz en Union RB Weinland Gamlit treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Weiz en Union RB Weinland Gamlit elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Weiz 0
Winst Union RB Weinland Gamlit 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Weiz - Union RB Weinland Gamlit Opstelling Weiz Opstelling Union RB Weinland Gamlit Live Weiz - Union RB Weinland Gamlit Live Weiz - Union RB Weinland Gamlit kijken Weiz - Union RB Weinland Gamlit kijken Live Weiz - Union RB Weinland Gamlit stream Weiz - Union RB Weinland Gamlit Fox Sports Nabeschouwing Weiz - Union RB Weinland Gamlit Uitslag Weiz - Union RB Weinland Gamlit Statistieken Weiz - Union RB Weinland Gamlit Vriendschappelijk clubs 2024 Weiz - Union RB Weinland Gamlit wedden Weiz - Union RB Weinland Gamlit gokken Weiz - Union RB Weinland Gamlit Unibet