Nabeschouwing Yantra 1919 - Spartak Pleven (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 19 januari 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Yantra 1919 het vrijdag 19 januari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Pleven.

Via de Yantra 1919 - Spartak Pleven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yantra 1919 - Spartak Pleven (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Yantra 1919 en Spartak Pleven is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Yantra 1919. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Daniel Mladenov, waarmee Yantra 1919 met 1-0 de leiding nam. Spartak Pleven kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Stanislav Antonov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette G. Stoyanov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Yantra 1919 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Yantra 1919 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Yantra 1919 - Spartak Pleven
2
1
LIVE Yantra 1919 - Spartak Pleven 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yantra 1919 - Spartak Pleven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Yantra 1919 Doelpunt Daniel Mladenov Yantra 1919 1-0
12' Doelpunt Spartak Pleven Doelpunt Stanislav Antonov Spartak Pleven 1-1
60' Doelpunt Yantra 1919 Doelpunt G. Stoyanov Yantra 1919 2-1