Nabeschouwing Zagłębie Lubin II - Jastrzębie (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Zagłębie Lubin II het zaterdag 3 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Jastrzębie.

Via de Zagłębie Lubin II - Jastrzębie live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zagłębie Lubin II - Jastrzębie (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Zagłębie Lubin II en Jastrzębie is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zagłębie Lubin II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door , waarmee Zagłębie Lubin II met 1-0 de leiding nam. Zagłębie Lubin II vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Zagłębie Lubin II, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed Wojciech Katus iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Jastrzębie werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Jastrzębie echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Zagłębie Lubin II.

LIVE Zagłębie Lubin II - Jastrzębie 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zagłębie Lubin II - Jastrzębie teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Zagłębie Lubin II Doelpunt Zagłębie Lubin II 1-0
49' Doelpunt Zagłębie Lubin II Doelpunt Zagłębie Lubin II 2-0
76' Doelpunt Zagłębie Lubin II Doelpunt Zagłębie Lubin II 3-0
85' Doelpunt Jastrzębie Doelpunt Wojciech Katus Jastrzębie 3-1