Nabeschouwing Zimbru - Victoria (5-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 31 januari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Zimbru het woensdag 31 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Victoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul CPTF in Chişinău.

Via de Zimbru - Victoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zimbru - Victoria (5-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Zimbru en Victoria is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Zimbru. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door , waarmee Zimbru met 1-0 de leiding nam. Zimbru vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Zimbru, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Zimbru geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van . Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Zimbru. Deze werd gescoord door in de 79e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Zimbru.

Wedstrijdstatistieken Zimbru - Victoria
Goals
5
0
Aanvallen
114
98
Gevaarlijke aanvallen
69
43
Corners
5
5
Wissels
9
8
LIVE Zimbru - Victoria 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zimbru - Victoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Zimbru Doelpunt Zimbru 1-0
40' Doelpunt Zimbru Doelpunt Zimbru 2-0
54' Doelpunt Zimbru Doelpunt Zimbru 3-0
57' Doelpunt Zimbru Doelpunt Zimbru 4-0
79' Doelpunt Zimbru Doelpunt Zimbru 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Zimbru - Victoria
Opstellingen Zimbru - Victoria

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zimbru - Victoria

Zimbru en Victoria treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Zimbru en Victoria elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Zimbru 0
Winst Victoria 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zimbru - Victoria Opstelling Zimbru Opstelling Victoria Live Zimbru - Victoria Live Zimbru - Victoria kijken Zimbru - Victoria kijken Live Zimbru - Victoria stream Zimbru - Victoria Fox Sports Nabeschouwing Zimbru - Victoria Uitslag Zimbru - Victoria Statistieken Zimbru - Victoria Vriendschappelijk clubs 2024 Zimbru - Victoria wedden Zimbru - Victoria gokken Zimbru - Victoria Unibet