Nabeschouwing Sevilla - Athletic Club (0-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 16 januari 2019 - 20:30 uur



In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Sevilla het woensdag 16 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Athletic Club (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 0-1 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door Gorka Guruzeta, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sevilla dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Athletic Club uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Athletic Club
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
118
117
Gevaarlijke aanvallen
67
34
Passes
418
486
Overtredingen
9
14
Buitenspel
3
3
Corners
8
5
Wissels
3
3
LIVE Sevilla - Athletic Club 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor F. Vázquez Sevilla
65' Wissel Athletic Club Wissel Dani García voor Unai López Athletic Club
71' Wissel Sevilla Wissel Bryan Gil voor W. Ben Yedder Sevilla
73' Wissel Athletic Club Wissel Muniain voor Iturraspe Athletic Club
74' Wissel Sevilla Wissel É. Banega voor Roque Mesa Sevilla
77' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Gorka Guruzeta met assist van Susaeta Athletic Club 0-1
81' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Córdoba voor Susaeta Athletic Club
89' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
94' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Muniain Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Athletic Club
Opstellingen Sevilla - Athletic Club
De opstellingen van Sevilla en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Athletic Club

Sevilla en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Athletic Club in de Copa Del Rey vond plaats op 10 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Athletic Club slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sevilla 2
Winst Athletic Club 1
Gelijkspel 0
Totaal 3
Tags
Sevilla - Athletic Club Opstelling Sevilla Opstelling Athletic Club Live Sevilla - Athletic Club Live Sevilla - Athletic Club kijken Sevilla - Athletic Club kijken Live Sevilla - Athletic Club stream Sevilla - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Sevilla - Athletic Club Uitslag Sevilla - Athletic Club Statistieken Sevilla - Athletic Club Copa Del Rey 2018/2019 Sevilla - Athletic Club wedden Sevilla - Athletic Club gokken Sevilla - Athletic Club Unibet