Nabeschouwing Buñol - Elche (1-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Buñol het woensdag 16 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Ciudad Deportiva de Buñol - Campo 1 in Buñol.

Via de Buñol - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Buñol - Elche (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Buñol en Elche is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 1-2 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Calvo zette Buñol op een 1-0 voorsprong in de 12e minuut van de wedstrijd. Elche kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Nino, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette E. Rigoni zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Elche de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Elche een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Buñol - Elche 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Buñol - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Buñol Eigen doelpunt D. Calvo Buñol 1-0
36' Gele kaart Buñol Gele kaart voor A. Valero Buñol
46' Wissel Elche Wissel L. Boye voor J. Carmona Elche
56' Gele kaart Buñol Gele kaart voor Paco Buñol
59' Wissel Elche Wissel Josan voor J. Lucumi Elche
66' Doelpunt Elche Doelpunt Nino Elche 1-1
66' Wissel Buñol Wissel D. Lara voor J. Cervera Buñol
69' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor Cifu Elche
71' Wissel Buñol Wissel D. De la Cal voor M. Pastor Buñol
71' Wissel Buñol Wissel J. Martins voor A. Valero Buñol
72' Doelpunt Elche Doelpunt E. Rigoni met assist van L. Boye Elche 1-2
85' Wissel Buñol Wissel R. Shinohara voor I. Alcaraz Buñol
85' Wissel Buñol Wissel A. Gomez voor A. Perez Buñol
Video hoogtepunten en samenvatting Buñol - Elche
Opstellingen Buñol - Elche
De opstellingen van Buñol en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Buñol gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Elche zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.