Nabeschouwing Córdoba - Getafe (1-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Dinsdag 5 januari 2021 - 17:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Córdoba het dinsdag 5 januari 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel in Córdoba.

Via de Córdoba - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Getafe (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-0 overwinning voor Córdoba. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Ledesma, waarmee Córdoba met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Getafe dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Córdoba.

LIVE Córdoba - Getafe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Córdoba Doelpunt L. Ledesma met assist van T. Moutinho Córdoba 1-0
11' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor M. Ortiz Córdoba
12' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Diaby Getafe
13' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Timor Getafe
16' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor M. Farrando Córdoba
34' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor L. Ledesma Córdoba
34' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Iglesias Getafe
46' Wissel Getafe Wissel F. Portillo voor J. Patrick Getafe
46' Wissel Getafe Wissel Cucu voor A. Diaby Getafe
46' Wissel Getafe Wissel M. Arambarri voor A. Palaversa Getafe
55' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor M. Niang Getafe
58' Wissel Córdoba Wissel C. Valverde voor T. Moutinho Córdoba
66' Wissel Getafe Wissel D. Dakonam voor D. Timor Getafe
68' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor A. del Moral Córdoba
69' Wissel Córdoba Wissel F. Piovaccari voor L. Ledesma Córdoba
72' Wissel Córdoba Wissel A. Oyarzun voor S. Delgado Córdoba
77' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Cucu Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Córdoba - Getafe
Opstellingen Córdoba - Getafe
De opstellingen van Córdoba en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Córdoba gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Córdoba - Getafe

Córdoba en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Córdoba en Getafe in de Copa Del Rey vond plaats op 4 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 2 keer wist de ploeg van Córdoba te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Córdoba. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.