Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés (0-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 6 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Deportivo La Coruña het woensdag 6 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Abanca-Riazor in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Deportivo La Coruña en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door L. Rioja, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Deportivo Alavés uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor A. Marin Deportivo Alavés
48' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor M. Mosquera Deportivo La Coruña
60' Wissel Deportivo La Coruña Wissel R. Costa voor M. Mosquera Deportivo La Coruña
60' Wissel Deportivo La Coruña Wissel H. Hernandez voor J. A. Lara Deportivo La Coruña
60' Wissel Deportivo La Coruña Wissel I. Gonzalez voor C. Beauvue Deportivo La Coruña
68' Wissel Deportivo La Coruña Wissel D. Rolan voor Keko Deportivo La Coruña
68' Wissel Deportivo La Coruña Wissel A. B. Fernandez voor S. Ruiz Deportivo La Coruña
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel B. Sainz voor J. Guidetti Deportivo Alavés
75' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt L. Rioja met assist van M. Aguirregabiria Deportivo Alavés 0-1
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel R. Battaglia voor T. Pina Deportivo Alavés
86' Wissel Deportivo Alavés Wissel Deyverson voor Joselu Deportivo Alavés
86' Wissel Deportivo Alavés Wissel E. Mendez voor T. Tavares Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés
Opstellingen Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés

Deportivo La Coruña en Deportivo Alavés spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Deportivo Alavés in de Copa Del Rey vond plaats op 11 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Deportivo La Coruña en Deportivo Alavés eindigde namelijk in een gelijkspel.