Nabeschouwing Haro - Linense (2-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 23 december 2020 - 18:30 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Haro het woensdag 23 december 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Linense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Mazo in Haro.

Via de Haro - Linense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Haro - Linense (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Haro en Linense is onder leiding van scheidsrechter Antonio Monter Soláns geëindigd in een 2-1 overwinning voor Haro. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. Pito Camacho maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Linense vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Haro kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Manjon, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette I. Garrido zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Haro de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Monter Soláns, waardoor Haro een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Haro - Linense 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Haro - Linense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Linense Gele kaart voor F. Danese Linense
22' Gele kaart Haro Gele kaart voor J. Duro Haro
23' Penalty Linense Penalty Pito Camacho Linense 0-1
43' Doelpunt Haro Doelpunt I. Manjon Haro 1-1
46' Wissel Linense Wissel Nito voor F. Danese Linense
46' Wissel Haro Wissel I. Garrido voor Barcina Txomin Haro
52' Gele kaart Haro Gele kaart voor J. Perez Garcia Haro
61' Wissel Haro Wissel A. Morgado voor E. Eizmendi Haro
67' Wissel Linense Wissel J. Forjan voor M. Peque Linense
72' Wissel Haro Wissel G. Martinez voor J. Perez Garcia Haro
75' Wissel Linense Wissel Luis Alcalde voor A. Koroma Linense
83' Wissel Linense Wissel K. Wolosso voor S. Alomerovic Linense
84' Wissel Linense Wissel B. Bernardez voor Pito Camacho Linense
93' Doelpunt Haro Doelpunt I. Garrido Haro 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Haro - Linense
Opstellingen Haro - Linense
Voorbeschouwing Haro - Linense

Haro en Linense spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Monter Soláns en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Haro en Linense elkaar treffen in de Copa Del Rey.