Nabeschouwing Leioa - Villarreal (0-6) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Leioa het woensdag 16 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Sarriena in Leioa.

Via de Leioa - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leioa - Villarreal (0-6)

Het Copa Del Rey duel tussen Leioa en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 0-6 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Y. Pino, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 20e minuut voor dat Villarreal via F. Nino op 0-2 kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee J. Costa zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Villarreal geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van S. Chakla. De 0-5 voor Villarreal volgde even later in de 81e minuut nadat A. Millan namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van Villarreal speler Alfonso Pedraza, die daarmee tekende voor de 0-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Estrada Fernández bij een 0-6 eindstand in het voordeel van Villarreal, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Leioa - Villarreal 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leioa - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Villarreal Doelpunt Y. Pino met assist van F. Nino Villarreal 0-1
20' Penalty Villarreal Penalty F. Nino Villarreal 0-2
26' Gele kaart Leioa Gele kaart voor M. Pradera Leioa
38' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Y. Pino Villarreal
46' Wissel Leioa Wissel R. Cabral voor J. Dios Leioa
54' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Baena Villarreal
60' Doelpunt Villarreal Doelpunt J. Costa met assist van A. Baena Villarreal 0-3
63' Wissel Leioa Wissel X. Mayordomo voor G. Garai Leioa
63' Wissel Leioa Wissel M. Juaristi voor L. Yurrebaso Leioa
63' Wissel Leioa Wissel A. Segado voor A. Goti Leioa
66' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chakla met assist van A. Baena Villarreal 0-4
69' Wissel Villarreal Wissel T. Kubo voor Y. Pino Villarreal
70' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor F. Nino Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel D. Parejo voor J. Costa Villarreal
74' Wissel Leioa Wissel A. Vich voor M. Pradera Leioa
78' Wissel Villarreal Wissel A. Millan voor Raba Villarreal
78' Wissel Villarreal Wissel C. Garcia voor J. Foyth Villarreal
81' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Millan met assist van A. Baena Villarreal 0-5
92' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alfonso Pedraza Villarreal 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting Leioa - Villarreal
Opstellingen Leioa - Villarreal
De opstellingen van Leioa en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leioa gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.