Nabeschouwing Rincón - Deportivo Alavés (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Rincón het woensdag 16 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Málaga.

Via de Rincón - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rincón - Deportivo Alavés (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Rincón en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 0-2 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Guidetti, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Deportivo Alavés vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Guidetti op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés.

LIVE Rincón - Deportivo Alavés 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rincón - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Guidetti met assist van B. Sainz Deportivo Alavés 0-1
46' Wissel Rincón Wissel M. Fernandez voor S. Ramirez Rincón
59' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Guidetti met assist van B. Sainz Deportivo Alavés 0-2
66' Wissel Rincón Wissel L. Olalla voor A. Ruiz Rincón
66' Wissel Rincón Wissel J. Foncuberta voor F. Fernandez Rincón
66' Wissel Deportivo Alavés Wissel Jota voor R. Battaglia Deportivo Alavés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel E. Mendez voor J. Guidetti Deportivo Alavés
73' Wissel Rincón Wissel A. Bravo voor A. Jimenez Rincón
79' Wissel Rincón Wissel Kuni voor D. Alvarez Rincón
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor B. Sainz Deportivo Alavés
83' Wissel Deportivo Alavés Wissel S. Garcia voor F. Lejeune Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Rincón - Deportivo Alavés
Opstellingen Rincón - Deportivo Alavés
De opstellingen van Rincón en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rincón gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.