Nabeschouwing Arenteiro - Valencia (1-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Arenteiro het donderdag 16 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Espiñedo in O Carballiño.

Via de Arenteiro - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arenteiro - Valencia (1-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Arenteiro en Valencia is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-3 overwinning voor Valencia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Valencia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Valencia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Y. Musah. Arenteiro kwam in de 8e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Magisano, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 100e minuut zette H. Guillamon zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 113 minuten werd de voorsprong voor Valencia vergroot nadat M. Vallejo de 1-3 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter José Luis Munuera Montero af en was het Valencia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

LIVE Arenteiro - Valencia 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arenteiro - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Valencia Doelpunt Y. Musah Valencia 0-1
8' Doelpunt Arenteiro Doelpunt J. Magisano met assist van A. Fernandez Arenteiro 1-1
14' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
20' Gele kaart Valencia Gele kaart voor U. Racic Valencia
33' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor A. Fernandez Arenteiro
33' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Marcos Andre Valencia
53' Wissel Arenteiro Wissel A. Castro voor J. Magisano Arenteiro
60' Wissel Valencia Wissel C. Soler voor D. Cheryshev Valencia
60' Wissel Valencia Wissel H. Guillamon voor U. Racic Valencia
68' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor D. Foulquier Valencia
70' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Valencia
83' Wissel Arenteiro Wissel R. Blanco voor A. Sylla Arenteiro
88' Wissel Valencia Wissel H. Costa voor M. Gomez Valencia
88' Wissel Valencia Wissel Jason voor Y. Musah Valencia
94' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor A. Cruz Arenteiro
91' Wissel Arenteiro Wissel Joseca voor A. Naveira Arenteiro
100' Doelpunt Valencia Doelpunt H. Guillamon Valencia 1-2
103' Wissel Valencia Wissel M. Vallejo voor D. Wass Valencia
106' Wissel Arenteiro Wissel R. Arce voor D. R. Garcia Vitra Arenteiro
107' Gele kaart Arenteiro Gele kaart voor V. Eimil Arenteiro
110' Wissel Arenteiro Wissel Marquitos voor A. Cruz Arenteiro
113' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Vallejo met assist van H. Costa Valencia 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Arenteiro - Valencia
Opstellingen Arenteiro - Valencia
De opstellingen van Arenteiro en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arenteiro gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arenteiro - Valencia

Arenteiro en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arenteiro en Valencia elkaar treffen in de Copa Del Rey.