Nabeschouwing Barcelona - Villanovense (6-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 december 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Barcelona het woensdag 2 december 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Villanovense.

Via de Barcelona - Villanovense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Villanovense (6-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Villanovense is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Dani Alves. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het FC Barcelona dat via Sandro Ramírez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Juanfran dacht na 29 minuten te scoren voor Villanovense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 31e minuut scoorde FC Barcelona via Sandro Ramírez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist FC Barcelona via Munir de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e minuut scoorde Sandro Ramírez namens FC Barcelona. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 76e minuut leek Munir te scoren voor FC Barcelona, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Villanovense
6
1
LIVE Barcelona - Villanovense 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Villanovense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Dani Alves FC Barcelona
21' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Sandro Ramírez FC Barcelona
29' Doelpunt Villanovense Doelpunt Juanfran Villanovense
31' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Sandro Ramírez FC Barcelona
33' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Miguel Trinidad Villanovense
41' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Elías Pérez Villanovense
44' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Mascherano FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel Gerard Gumbau voor Dani Alves FC Barcelona
51' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Munir FC Barcelona
58' Wissel Villanovense Wissel Pablo Moraga voor Jairo Caballero Villanovense
65' Wissel Villanovense Wissel Curro Sánchez voor Juanjo Villanovense
69' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Sandro Ramírez FC Barcelona
76' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Munir FC Barcelona
77' Wissel Villanovense Wissel Casi voor Juanfran Villanovense
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Villanovense
Opstellingen Barcelona - Villanovense

Voorbeschouwing Barcelona - Villanovense

Barcelona en Villanovense spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Villanovense in de Copa Del Rey vond plaats op 28 oktober 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.