Nabeschouwing Brea - UD Ibiza (0-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Brea het woensdag 1 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen UD Ibiza. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Piedrabuena in Brea de Aragón.

Via de Brea - UD Ibiza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brea - UD Ibiza (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Brea en UD Ibiza is onder leiding van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguía geëindigd in een 0-2 overwinning voor UD Ibiza. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Davo, waarmee UD Ibiza met 0-1 de leiding nam. UD Ibiza vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Davo op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor UD Ibiza.

LIVE Brea - UD Ibiza 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brea - UD Ibiza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Brea Gele kaart voor A. Roy Brea
32' Doelpunt UD Ibiza Doelpunt Davo UD Ibiza 0-1
46' Wissel Brea Wissel J. Aso voor A. Cano Brea
50' Gele kaart Brea Gele kaart voor J. Gonzalez Brea
60' Wissel Brea Wissel I. Garcia voor J. Gonzalez Brea
60' Wissel Brea Wissel J. Torres voor A. Roy Brea
63' Wissel UD Ibiza Wissel M. Molina voor K. Appin UD Ibiza
63' Wissel UD Ibiza Wissel J. Vazquez voor G. Escobar UD Ibiza
67' Wissel Brea Wissel M. N. Sempe voor M. Mallada Brea
76' Doelpunt UD Ibiza Doelpunt Davo UD Ibiza 0-2
78' Wissel UD Ibiza Wissel S. Castel voor Nono UD Ibiza
78' Wissel UD Ibiza Wissel M. Bogusz voor Guerrero UD Ibiza
83' Wissel UD Ibiza Wissel C. Herrera voor Davo UD Ibiza
83' Wissel UD Ibiza Wissel G. Parreno voor A. Dominguez UD Ibiza
Video hoogtepunten en samenvatting Brea - UD Ibiza
Opstellingen Brea - UD Ibiza
De opstellingen van Brea en UD Ibiza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brea gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en UD Ibiza zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Brea - UD Ibiza

Brea en UD Ibiza spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iosu Galech Apezteguía en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brea en UD Ibiza elkaar treffen in de Copa Del Rey.