Nabeschouwing CD Badajoz - Alcoyano (0-3) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt CD Badajoz het dinsdag 30 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Alcoyano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Nuevo Vivero in Badajoz.

Via de CD Badajoz - Alcoyano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CD Badajoz - Alcoyano (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen CD Badajoz en Alcoyano is onder leiding van scheidsrechter Manuel Ángel Pérez Hernández geëindigd in een 0-3 overwinning voor Alcoyano. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Alcoyano kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. El Ghezouani. Alcoyano vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jona op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut kreeg I. Gomez van CD Badajoz voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en CD Badajoz de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 87e minuut volgde een derde treffer van Alcoyano, waarmee L. Angel zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Ángel Pérez Hernández, waardoor Alcoyano een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE CD Badajoz - Alcoyano 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CD Badajoz - Alcoyano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Alcoyano Doelpunt M. El Ghezouani met assist van J. Anton Alcoyano 0-1
33' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor J. Anton Alcoyano
39' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor Lillo Alcoyano
45' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor A. Cuevas CD Badajoz
47' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor L. Angel Alcoyano
55' Wissel CD Badajoz Wissel I. Gomez voor M. Nunez CD Badajoz
59' Wissel Alcoyano Wissel Dani Vega voor J. Garcia Alcoyano
59' Wissel Alcoyano Wissel P. Carbonell voor J. Anton Alcoyano
67' Wissel CD Badajoz Wissel D. Concha voor A. Cuevas CD Badajoz
72' Wissel CD Badajoz Wissel J. L. Garcia Perez voor J. Clemente CD Badajoz
72' Wissel CD Badajoz Wissel G. Santamaria voor T. Awudu CD Badajoz
72' Wissel Alcoyano Wissel F. Miranda voor J. Casanova Alcoyano
72' Wissel Alcoyano Wissel Jona voor A. Sanchez Alcoyano
76' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor J. Pardo CD Badajoz
77' Doelpunt Alcoyano Doelpunt Jona Alcoyano 0-2
78' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor I. Gomez CD Badajoz
82' Wissel Alcoyano Wissel C. Blanco voor R. Gonzalez Alcoyano
84' Tweede gele kaart CD Badajoz Tweede gele kaart voor I. Gomez CD Badajoz
87' Doelpunt Alcoyano Doelpunt L. Angel met assist van M. El Ghezouani Alcoyano 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting CD Badajoz - Alcoyano
Opstellingen CD Badajoz - Alcoyano
De opstellingen van CD Badajoz en Alcoyano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CD Badajoz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Alcoyano zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing CD Badajoz - Alcoyano

CD Badajoz en Alcoyano spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Ángel Pérez Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CD Badajoz en Alcoyano elkaar treffen in de Copa Del Rey.