Nabeschouwing Gernika - Eibar (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 2 december 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Gernika het donderdag 2 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Urbieta in Gernika-Lumo.

Via de Gernika - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gernika - Eibar (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Gernika en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. Quique maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SD Eibar vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. SD Eibar vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Blanco op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Gernika de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Arana. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Gernika kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias, waardoor Eibar een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Gernika - Eibar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gernika - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel SD Eibar Wissel F. Sol voor A. Aketxe SD Eibar
30' Gele kaart Gernika Gele kaart voor E. Eizmendi Gernika
36' Penalty SD Eibar Penalty Quique SD Eibar 0-1
36' Gele kaart Gernika Gele kaart voor A. Arana Gernika
37' Gele kaart Gernika Gele kaart voor I. Ispizua Gernika
60' Wissel SD Eibar Wissel G. Blanco voor F. Llorente SD Eibar
60' Wissel SD Eibar Wissel Javier Munoz voor F. Sol SD Eibar
62' Doelpunt SD Eibar Doelpunt G. Blanco met assist van R. Correa SD Eibar 0-2
64' Wissel Gernika Wissel A. Guemes voor A. Fernandez Pacheco Gernika
64' Wissel Gernika Wissel G. Marcos voor E. Eizmendi Gernika
64' Wissel Gernika Wissel U. Garcia voor A. Valino Gernika
71' Doelpunt Gernika Doelpunt A. Arana Gernika 1-2
71' Wissel Gernika Wissel J. Carracedo voor A. Zuluaga Gernika
79' Wissel SD Eibar Wissel Exposito voor R. Olabe SD Eibar
79' Wissel SD Eibar Wissel J. Corpas voor Quique SD Eibar
88' Wissel Gernika Wissel E. Regil voor A. Hernandez Gernika
90' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Blanco SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Gernika - Eibar
Opstellingen Gernika - Eibar

Voorbeschouwing Gernika - Eibar

Gernika en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gernika en Eibar elkaar treffen in de Copa Del Rey.