Nabeschouwing Linares Deportivo - Gimnàstic Tarragona (0-0) (6-5 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Linares Deportivo het woensdag 1 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gimnàstic Tarragona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Linarejos in Linares.

Via de Linares Deportivo - Gimnàstic Tarragona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Het Copa Del Rey duel tussen Linares Deportivo en Gimnàstic Tarragona is onder leiding van scheidsrechter José David Martínez Montalbán geëindigd in een overwinning voor Linares Deportivo. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Linares Deportivo het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 6-5 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Linares Deportivo kreeg in de 78e minuut een strafschop toegekend, die door J. Etxaniz werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Linares Deportivo en Gimnàstic Tarragona gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 6-5 score in het voordeel van Linares Deportivo, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Linares Deportivo - Gimnàstic Tarragona 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linares Deportivo - Gimnàstic Tarragona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Linares Deportivo Gele kaart voor L. Guerrero Linares Deportivo
32' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel P. Ballesteros voor R. Simon Gimnàstic Tarragona
46' Wissel Linares Deportivo Wissel R. Sanchidrian voor C. Carracedo Linares Deportivo
46' Wissel Linares Deportivo Wissel A. Barbosa voor F. Carnicer Linares Deportivo
61' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor E. Hernandez Gimnàstic Tarragona
61' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Pedro Martin voor F. Carbia Gimnàstic Tarragona
61' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel C. Albarran voor P. Domingo Ciuraneta Gimnàstic Tarragona
62' Wissel Linares Deportivo Wissel N. Copete voor Rodri Linares Deportivo
63' Wissel Linares Deportivo Wissel A. Melendez voor D. Luna Linares Deportivo
68' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor P. Ballesteros Gimnàstic Tarragona
72' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel J. Buyla voor J. Bonilla Gimnàstic Tarragona
72' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel J. Oriol voor N. Jimenez Gimnàstic Tarragona
78' Penalty gemist Linares Deportivo Penalty gemist J. Etxaniz Linares Deportivo
78' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor J. Oriol Gimnàstic Tarragona
78' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Pedro Martin Gimnàstic Tarragona
82' Wissel Linares Deportivo Wissel F. Lara voor J. Etxaniz Linares Deportivo
90' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel P. Prats voor Pedro Martin Gimnàstic Tarragona
91' Wissel Linares Deportivo Wissel Hugo Diaz voor L. Castillo Ortega Linares Deportivo
93' Gele kaart Linares Deportivo Gele kaart voor A. Melendez Linares Deportivo
103' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Aythami Gimnàstic Tarragona
109' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor M. Trilles Gimnàstic Tarragona
Video hoogtepunten en samenvatting Linares Deportivo - Gimnàstic Tarragona
Opstellingen Linares Deportivo - Gimnàstic Tarragona
De opstellingen van Linares Deportivo en Gimnàstic Tarragona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Linares Deportivo - Gimnàstic Tarragona

Linares Deportivo en Gimnàstic Tarragona spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José David Martínez Montalbán en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Linares Deportivo en Gimnàstic Tarragona elkaar treffen in de Copa Del Rey.