Nabeschouwing Lugo - Mirandés (1-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Lugo het donderdag 16 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mirandés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Anxo Carro in Lugo.

Via de Lugo - Mirandés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lugo - Mirandés (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Lugo en Mirandés is onder leiding van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mirandés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mirandés kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Marques. Lugo kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joselu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette R. Riquelme zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mirandés de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana, waardoor Mirandés een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lugo - Mirandés 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lugo - Mirandés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Mirandés Doelpunt A. Marques met assist van I. Vicente Mirandés 0-1
26' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor R. Capellini Mirandés
46' Wissel Lugo Wissel R. Canella voor O. Lebedenko Lugo
58' Gele kaart Lugo Gele kaart voor C. Ramos De la Flor Lugo
58' Wissel Lugo Wissel C. Pita voor A. Lopez Lugo
58' Wissel Lugo Wissel J. Sene voor F. Seoane Lugo
65' Doelpunt Lugo Doelpunt Joselu Lugo 1-1
67' Wissel Mirandés Wissel R. Riquelme voor I. Vicente Mirandés
75' Wissel Lugo Wissel S. Moyano voor I. Gonzalez Lugo
77' Wissel Mirandés Wissel R. Brugue voor C. Gelabert Pina Mirandés
82' Doelpunt Mirandés Doelpunt R. Riquelme Mirandés 1-2
85' Wissel Lugo Wissel Carrillo voor C. Ramos De la Flor Lugo
87' Wissel Mirandés Wissel A. Arroyo voor M. Olguin Mirandés
89' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor A. Marques Mirandés
Video hoogtepunten en samenvatting Lugo - Mirandés
Opstellingen Lugo - Mirandés
De opstellingen van Lugo en Mirandés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lugo gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Mirandés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lugo - Mirandés

Lugo en Mirandés spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lugo en Mirandés in de Copa Del Rey vond plaats op 11 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lugo. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.