Nabeschouwing Melilla - Algeciras (0-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Melilla het woensdag 2 september 2015 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Algeciras. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Álvarez Claro in Melilla.

Via de Melilla - Algeciras live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Melilla - Algeciras (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Melilla en Algeciras is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Algeciras. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 81e minuut dacht Algeciras op voorsprong te komen via een doelpunt van Javi Medina. Helaas voor Algeciras werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Melilla - Algeciras
LIVE Melilla - Algeciras 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Melilla - Algeciras teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Melilla Gele kaart voor David Vázquez Melilla
40' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Pepe Romero Melilla
46' Wissel Melilla Wissel Sufian Mimun voor Manolo Fernández Melilla
65' Wissel Algeciras Wissel Adrián Gallardo voor Joselu Algeciras
70' Wissel Melilla Wissel Brahim Amar voor Nacho Aznar Melilla
74' Wissel Algeciras Wissel Javi Chico voor Iván Turrillo Algeciras
81' Doelpunt Algeciras Doelpunt Javi Medina Algeciras
86' Wissel Melilla Wissel Aloisio voor Pepe Romero Melilla
87' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Mahanan Melilla
88' Gele kaart Algeciras Gele kaart voor Javi Medina Algeciras
88' Wissel Algeciras Wissel Alvar Herrero voor Javi Medina Algeciras