Nabeschouwing Mensajero - Real Zaragoza (0-1) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 16:30 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Mensajero het woensdag 1 december 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Real Zaragoza. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Rosendo Hernandez in Santa Cruz de la Palma.

Via de Mensajero - Real Zaragoza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mensajero - Real Zaragoza (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Mensajero en Real Zaragoza is onder leiding van scheidsrechter Gorka Sagues Oscoz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Zaragoza. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door E. Clemente, waarmee Real Zaragoza met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Real Zaragoza dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gorka Sagues Oscoz, waardoor Real Zaragoza de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Mensajero - Real Zaragoza 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mensajero - Real Zaragoza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Mensajero Wissel F. Acosta voor Jesus Mensajero
46' Wissel Real Zaragoza Wissel B. Sainz voor J. Igbekeme Real Zaragoza
53' Wissel Mensajero Wissel Ale Gonzalez voor W. Cuero Mensajero
54' Wissel Mensajero Wissel Y. Gonzalez voor A. Martin Benitez Mensajero
63' Wissel Mensajero Wissel S. M. Caropitche voor E. de Salles Oliveira Mensajero
63' Wissel Mensajero Wissel D. Diaz voor J. Cabrera Mensajero
64' Wissel Real Zaragoza Wissel A. Gimenez voor I. Azon Real Zaragoza
64' Wissel Real Zaragoza Wissel F. Serrano voor A. Zapater Real Zaragoza
71' Gele kaart Mensajero Gele kaart voor R. Arteaga Garcia Mensajero
79' Gele kaart Mensajero Gele kaart voor Ale Gonzalez Mensajero
80' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt E. Clemente met assist van C. Yanis Real Zaragoza 0-1
82' Wissel Real Zaragoza Wissel Sergio voor C. Yanis Real Zaragoza
82' Wissel Real Zaragoza Wissel J. Ros voor Adrian Real Zaragoza
Video hoogtepunten en samenvatting Mensajero - Real Zaragoza
Opstellingen Mensajero - Real Zaragoza
De opstellingen van Mensajero en Real Zaragoza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mensajero gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Real Zaragoza zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mensajero - Real Zaragoza

Mensajero en Real Zaragoza spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gorka Sagues Oscoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mensajero en Real Zaragoza elkaar treffen in de Copa Del Rey.