Nabeschouwing Racing Rioja - FC Cartagena (0-2) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Racing Rioja het dinsdag 30 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Cartagena. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Municipal Las Gaunas in Logroño.

Via de Racing Rioja - FC Cartagena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Rioja - FC Cartagena (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Racing Rioja en FC Cartagena is onder leiding van scheidsrechter José Antonio López Toca geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Cartagena. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door A. Ortuno, waarmee FC Cartagena met 0-1 de leiding nam. FC Cartagena vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ortuno op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Cartagena.

LIVE Racing Rioja - FC Cartagena 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Rioja - FC Cartagena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Wissel FC Cartagena Wissel A. Cayarga voor M. Dauda FC Cartagena
59' Wissel FC Cartagena Wissel G. Silva voor S. Okazaki FC Cartagena
59' Wissel FC Cartagena Wissel P. De Blasis voor R. Boateng FC Cartagena
59' Wissel FC Cartagena Wissel I. Gil voor D. Simon FC Cartagena
65' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt A. Ortuno FC Cartagena 0-1
69' Gele kaart Racing Rioja Gele kaart voor Niki Racing Rioja
74' Wissel Racing Rioja Wissel A. Carrion voor J. Viegas Racing Rioja
74' Wissel Racing Rioja Wissel I. Arana voor J. Rudi Racing Rioja
78' Wissel FC Cartagena Wissel X. Pons voor Neskes FC Cartagena
82' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt A. Ortuno met assist van A. Cayarga FC Cartagena 0-2
82' Wissel Racing Rioja Wissel Rodriguez Miguel voor D. Arnedillo Racing Rioja
82' Wissel Racing Rioja Wissel X. Barace voor A. Guira Racing Rioja
84' Wissel Racing Rioja Wissel M. Calvo voor J. Arnaez Racing Rioja
88' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Farru FC Cartagena
Video hoogtepunten en samenvatting Racing Rioja - FC Cartagena
Opstellingen Racing Rioja - FC Cartagena
De opstellingen van Racing Rioja en FC Cartagena zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Racing Rioja gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en FC Cartagena zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Racing Rioja - FC Cartagena

Racing Rioja en FC Cartagena spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Antonio López Toca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Racing Rioja en FC Cartagena elkaar treffen in de Copa Del Rey.