Nabeschouwing Rayo Vallecano - Getafe (2-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 december 2015 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Rayo Vallecano het woensdag 2 december 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Getafe.

Via de Rayo Vallecano - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Getafe (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Rayo Vallecano en Getafe is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Rayo Vallecano op voorsprong te komen via een doelpunt van Alhassane Bangoura. Helaas voor Rayo Vallecano werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Rayo Vallecano dat via P. Ebert dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Getafe
2
0
LIVE Rayo Vallecano - Getafe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Alhassane Bangoura Rayo Vallecano
20' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Zé Castro Rayo Vallecano
28' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt P. Ebert Rayo Vallecano
29' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Juan Rodríguez Getafe
46' Wissel Getafe Wissel D. Suárez voor Carlos Vigaray Getafe
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pablo Hernández voor Bebé Rayo Vallecano
64' Wissel Getafe Wissel Wamberto voor Moi Gómez Getafe
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel Tito voor Zhang Chengdong Rayo Vallecano
70' Wissel Rayo Vallecano Wissel Adri Embarba voor Alhassane Bangoura Rayo Vallecano
72' Gele kaart Getafe Gele kaart voor B. Mensah Getafe
75' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
78' Wissel Getafe Wissel Ian González voor K. Yoda Getafe
84' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Pedro León Getafe
86' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor P. Ebert Rayo Vallecano
88' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Roberto Trashorras Rayo Vallecano
93' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Manucho Gonçalves Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Getafe
Opstellingen Rayo Vallecano - Getafe

Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Getafe

Rayo Vallecano en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Rayo Vallecano en Getafe in de Copa Del Rey vond plaats op 19 oktober 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rayo Vallecano te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rayo Vallecano. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.