Nabeschouwing Valencia - Granada (4-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 6 januari 2016 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Valencia het woensdag 6 januari 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Granada.

Via de Valencia - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Granada (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Valencia en Granada is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Negredo. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Valencia dat via Rodrigo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Negredo dacht na 63 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Valencia via Negredo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Granada
4
0
LIVE Valencia - Granada 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Valencia Doelpunt Negredo Valencia
26' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
35' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo Valencia
44' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Biraghi Granada
46' Gele kaart Valencia Gele kaart voor L. Orbán Valencia
46' Wissel Valencia Wissel P. Piatti voor Dani Parejo Valencia
48' Gele kaart Granada Gele kaart voor Dória Granada
61' Wissel Granada Wissel Y. El-Arabi voor I. Success Granada
63' Penalty Valencia Penalty Negredo Valencia
64' Wissel Valencia Wissel W. Zahibo voor E. Pérez Valencia
64' Wissel Granada Wissel Edgar Méndez voor C. Biraghi Granada
72' Wissel Granada Wissel Javi Márquez voor Rubén Rochina Granada
75' Gele kaart Granada Gele kaart voor Edgar Méndez Granada
76' Wissel Valencia Wissel R. de Paul voor Rodrigo Valencia
79' Gele kaart Granada Gele kaart voor Javi Márquez Granada
83' Penalty Valencia Penalty Negredo Valencia