Nabeschouwing Victoria CF - Villarreal (0-8) || Copa Del Rey 2021/2022

Dinsdag 30 november 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Victoria CF het dinsdag 30 november 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Abanca-Riazor in La Coruña.

Via de Victoria CF - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Victoria CF - Villarreal (0-8)

Het Copa Del Rey duel tussen Victoria CF en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-8 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-8 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Alberto Moreno, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alberto Moreno op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee A. Mandi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Villarreal geen gas terug, waardoor in de 37e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Paco Alcácer. De 0-5 voor Villarreal volgde even later in de 50e minuut nadat S. Chukwueze namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 73e minuut was het Gerard Moreno van Villarreal wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Het volgende doelpunt van Villarreal viel in de 82e minuut en betekende de 0-7. Het doelpunt kwam op naam van B. Dia. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Villarreal. Het was N. Iosifov die in de 87e minuut de stand op 0-8 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pablo González Fuertes bij een 0-8 eindstand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Victoria CF - Villarreal 0-8

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Victoria CF - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alberto Moreno met assist van Paco Alcácer Villarreal 0-1
22' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alberto Moreno met assist van Dani Raba Villarreal 0-2
28' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Mandi met assist van Dani Raba Villarreal 0-3
37' Doelpunt Villarreal Doelpunt Paco Alcácer Villarreal 0-4
46' Wissel Villarreal Wissel B. Dia voor Paco Alcácer Villarreal
50' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze met assist van P. Estupiñán Villarreal 0-5
56' Wissel Victoria CF Wissel Padín voor Sergio Rodríguez Victoria CF
63' Wissel Villarreal Wissel N. Iosifov voor Rubén Peña Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor P. Estupiñán Villarreal
64' Wissel Villarreal Wissel Dani Tasende voor Dani Raba Villarreal
73' Wissel Victoria CF Wissel Patiño voor Mauriz Victoria CF
73' Wissel Victoria CF Wissel Jorge Rodríguez voor Mandayo Victoria CF
73' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van Alberto Moreno Villarreal 0-6
80' Wissel Victoria CF Wissel Iago Rial voor Iago Pérez Victoria CF
80' Wissel Victoria CF Wissel Dieguito voor Adri Méndez Victoria CF
80' Wissel Villarreal Wissel Carlo Adriano voor Adrián de la Fuente Villarreal
82' Doelpunt Villarreal Doelpunt B. Dia Villarreal 0-7
87' Doelpunt Villarreal Doelpunt N. Iosifov met assist van Alberto Moreno Villarreal 0-8
Video hoogtepunten en samenvatting Victoria CF - Villarreal
Opstellingen Victoria CF - Villarreal

Voorbeschouwing Victoria CF - Villarreal

Victoria CF en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Victoria CF en Villarreal elkaar treffen in de Copa Del Rey.