Nabeschouwing Atalanta - Fiorentina (2-1) || Coppa Italia 2018/2019

Donderdag 25 april 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Atalanta het donderdag 25 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de Atalanta - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Fiorentina (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Atalanta en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese geëindigd in een 2-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fiorentina kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Muriel. Een benutte penalty van J. Iličić in de 14e minuut zorgde er even later voor dat Atalanta weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 69e minuut zette A. Gómez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Atalanta de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese, waardoor Atalanta een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Atalanta - Fiorentina 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Fiorentina Doelpunt L. Muriel met assist van F. Chiesa Fiorentina 0-1
14' Penalty Atalanta Penalty J. Iličić Atalanta 1-1
16' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Ceccherini Fiorentina
58' Wissel Atalanta Wissel M. Pašalić voor R. Freuler Atalanta
65' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor Gerson Fiorentina
69' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van J. Iličić Atalanta 2-1
72' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
73' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Gosens Atalanta
79' Wissel Fiorentina Wissel G. Simeone voor M. Benassi Fiorentina
80' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor K. Mirallas Fiorentina
85' Wissel Atalanta Wissel G. Mancini voor J. Iličić Atalanta
88' Wissel Fiorentina Wissel E. Fernandes voor K. Mirallas Fiorentina
92' Wissel Atalanta Wissel M. Pessina voor R. Gosens Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Fiorentina
Opstellingen Atalanta - Fiorentina
De opstellingen van Atalanta en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Fiorentina

Atalanta en Fiorentina spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Fiorentina in de Coppa Italia vond plaats op 27 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 1 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Atalanta. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.