Nabeschouwing Ascoli - Viterbese Castrense (0-4) || Coppa Italia 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Ascoli het zaterdag 4 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Viterbese Castrense. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Cino e Lillo Del Duca in Ascoli Piceno.

Via de Ascoli - Viterbese Castrense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ascoli - Viterbese Castrense (0-4)

Het Coppa Italia duel tussen Ascoli en Viterbese Castrense is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 0-4 overwinning voor Viterbese Castrense. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door B. Ngissah, waarmee Viterbese Castrense met 0-1 de leiding nam. Viterbese Castrense vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Zerbin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Viterbese Castrense, waarmee J. Vandeputte zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Viterbese Castrense in de 84e minuut, nadat J. Vandeputte de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Viterbese Castrense.

LIVE Ascoli - Viterbese Castrense 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ascoli - Viterbese Castrense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Viterbese Castrense Doelpunt B. Ngissah Viterbese Castrense 0-1
39' Doelpunt Viterbese Castrense Doelpunt A. Zerbin Viterbese Castrense 0-2
53' Gele kaart Viterbese Castrense Gele kaart voor Viterbese Castrense
71' Doelpunt Viterbese Castrense Doelpunt J. Vandeputte Viterbese Castrense 0-3
81' Gele kaart Ascoli Gele kaart voor Ascoli
84' Doelpunt Viterbese Castrense Doelpunt J. Vandeputte Viterbese Castrense 0-4
89' Gele kaart Ascoli Gele kaart voor Ascoli
Video hoogtepunten en samenvatting Ascoli - Viterbese Castrense
Opstellingen Ascoli - Viterbese Castrense

Voorbeschouwing Ascoli - Viterbese Castrense

Ascoli en Viterbese Castrense spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ascoli en Viterbese Castrense elkaar treffen in de Coppa Italia.