Nabeschouwing Hellas Verona - Juve Stabia (4-1) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Hellas Verona het zondag 5 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Juve Stabia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Juve Stabia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Juve Stabia (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Hellas Verona en Juve Stabia is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 4-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Ryder Matos, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Caracciolo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Juve Stabia de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Canotto.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Hellas Verona vergroot nadat G. Pazzini de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 73e minuut wist S. Di Carmine namens Hellas Verona de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Rapuano en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Hellas Verona.

LIVE Hellas Verona - Juve Stabia 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Juve Stabia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Ryder Matos Hellas Verona 1-0
33' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Caracciolo Hellas Verona 2-0
38' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Hellas Verona
48' Doelpunt Juve Stabia Doelpunt L. Canotto Juve Stabia 2-1
51' Gele kaart Juve Stabia Gele kaart voor Juve Stabia
59' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Pazzini Hellas Verona 3-1
73' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt S. Di Carmine Hellas Verona 4-1
74' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Hellas Verona
86' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Juve Stabia
Opstellingen Hellas Verona - Juve Stabia

Voorbeschouwing Hellas Verona - Juve Stabia

Hellas Verona en Juve Stabia spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hellas Verona en Juve Stabia elkaar treffen in de Coppa Italia.