Nabeschouwing Trapani - Cosenza (1-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Trapani het zaterdag 4 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cosenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Polisportivo Provinciale in Trapani.

Via de Trapani - Cosenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trapani - Cosenza (1-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Trapani en Cosenza is onder leiding van scheidsrechter Luigi Pillitteri geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cosenza. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cosenza dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Aníbal Capela in de 52e minuut, waardoor Cosenza met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 58 minuten was het M. Di Piazza die Cosenza op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte F. Evacuo namens Trapani in de 63e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat G. Azzinnari namens Cosenza in de 93e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Luigi Pillitteri af en was het Cosenza die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Trapani - Cosenza 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trapani - Cosenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor K. Dermaku Cosenza
35' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor L. Perez Cosenza
37' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor A. Corsi Cosenza
52' Rode kaart Cosenza Rode kaart voor Aníbal Capela Cosenza
58' Doelpunt Cosenza Doelpunt M. Di Piazza Cosenza 0-1
61' Wissel Trapani Wissel F. Tolomello voor E. Canino Trapani
63' Doelpunt Trapani Doelpunt F. Evacuo Trapani 1-1
69' Wissel Cosenza Wissel M. Pascali voor M. Di Piazza Cosenza
70' Wissel Cosenza Wissel A. Tiritiello voor R. Idda Cosenza
71' Wissel Trapani Wissel L. DAngelo voor S. Aloi Trapani
79' Wissel Cosenza Wissel G. Azzinnari voor E. Bearzotti Cosenza
84' Wissel Trapani Wissel A. Musso voor L. Valenti Trapani
88' Gele kaart Trapani Gele kaart voor A. Taugourdeau Trapani
93' Doelpunt Cosenza Doelpunt G. Azzinnari Cosenza 1-2
117' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor Cosenza
Video hoogtepunten en samenvatting Trapani - Cosenza
Opstellingen Trapani - Cosenza

Voorbeschouwing Trapani - Cosenza

Trapani en Cosenza spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luigi Pillitteri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trapani en Cosenza elkaar treffen in de Coppa Italia.