Nabeschouwing Calcio Padova - Alessandria (0-2) || Coppa Italia 2021/2022

Zondag 8 augustus 2021 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Calcio Padova het zondag 8 augustus 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Alessandria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Euganeo in Padova.

Via de Calcio Padova - Alessandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Calcio Padova - Alessandria (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Calcio Padova en Alessandria is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Alessandria. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor C. Chirico van Calcio Padova. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 29e minuut het veld moest verlaten. In de 52e minuut moest L. S. Della van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Calcio Padova verder met een speler minder. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 102e minuut gemaakt door S. Corazza waardoor Alessandria met 0-1 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte F. Orlando de voorsprong door in de 106e minuut de 0-2 te scoren voor Alessandria.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Alessandria.

LIVE Calcio Padova - Alessandria 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Calcio Padova - Alessandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Calcio Padova Gele kaart voor C. Chirico Calcio Padova
29' Tweede gele kaart Calcio Padova Tweede gele kaart voor C. Chirico Calcio Padova
32' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor F. Cosenza Alessandria
46' Wissel Calcio Padova Wissel S. Andjelkovic voor E. Jelenic Calcio Padova
52' Rode kaart Calcio Padova Rode kaart voor L. S. Della Calcio Padova
58' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor F. Casarini Alessandria
59' Wissel Calcio Padova Wissel T. Biasci voor F. Nicastro Calcio Padova
61' Wissel Alessandria Wissel S. Corazza voor U. Eusepi Alessandria
61' Wissel Alessandria Wissel F. Orlando voor R. Chiarello Alessandria
61' Wissel Alessandria Wissel A. Kolaj voor A. Arrighini Alessandria
65' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor A. Beghetto Alessandria
68' Gele kaart Calcio Padova Gele kaart voor Ronaldo Calcio Padova
75' Wissel Alessandria Wissel E. Pierozzi voor M. Mustacchio Alessandria
75' Wissel Alessandria Wissel V. Mantovani voor F. Cosenza Alessandria
83' Wissel Calcio Padova Wissel M. Ilie voor A. Vasic Calcio Padova
85' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor L. Parodi Alessandria
91' Wissel Alessandria Wissel S. Benedetti voor F. Casarini Alessandria
102' Doelpunt Alessandria Doelpunt S. Corazza Alessandria 0-1
103' Wissel Calcio Padova Wissel D. Paponi voor T. Biasci Calcio Padova
103' Wissel Calcio Padova Wissel D. Buglio voor A. Settembrini Calcio Padova
103' Wissel Calcio Padova Wissel A. Bifulco voor N. Valentini Calcio Padova
106' Doelpunt Alessandria Doelpunt F. Orlando Alessandria 0-2
118' Gele kaart Calcio Padova Gele kaart voor D. Buglio Calcio Padova