Nabeschouwing Sassuolo - Ternana (5-1) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Sassuolo het zondag 12 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ternana. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Ternana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Ternana (5-1)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Ternana is onder leiding van scheidsrechter Giampaolo Calvarese geëindigd in een 5-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door K. Boateng, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Sassuolo vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Berardi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Sassuolo, waarmee A. Duncan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sassuolo geen gas terug, waardoor in de 41e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Berardi. Na 66 minuten spelen wist Ternana via K. Babacar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Giampaolo Calvarese. In de 70e minuut scoorde namens Sassuolo. Scheidsrechter Giampaolo Calvarese besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 72e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was M. Defendi van Sassuolo die daarmee de stand op 4-1 zette. Even later in de 81e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 5-1 gezet door F. Magnanelli van Sassuolo.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Giampaolo Calvarese en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Sassuolo.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Ternana
5
1
LIVE Sassuolo - Ternana 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Ternana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sassuolo Doelpunt K. Boateng Sassuolo 1-0
19' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Sassuolo
23' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi Sassuolo 2-0
29' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Duncan Sassuolo 3-0
41' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Berardi Sassuolo 4-0
44' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Sassuolo
66' Gele kaart Ternana Gele kaart voor J. Boga K. Boateng Ternana
66' Doelpunt Ternana Doelpunt K. Babacar met assist van F. Di Francesco Ternana
70' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Sassuolo
72' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Defendi Sassuolo 4-1
74' Wissel Sassuolo Wissel M. Bourabia voor S. Sensi Sassuolo
81' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Magnanelli Sassuolo 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Ternana
Opstellingen Sassuolo - Ternana
De opstellingen van Sassuolo en Ternana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ternana zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach
Wissels Sassuolo
Coach
Wissels Ternana
Voorbeschouwing Sassuolo - Ternana

Sassuolo en Ternana spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giampaolo Calvarese en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Ternana elkaar treffen in de Coppa Italia.