Nabeschouwing Ajax - ADO Den Haag (1-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 26 april 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Ajax het vrijdag 26 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Ajax - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - ADO Den Haag (1-1)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen Ajax en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door P. Rijsdijk, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van E. Bakker in de 18e minuut zorgde er even later voor dat Ajax weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Ajax - ADO Den Haag
Goals
1
1
Balbezit
54%
46%
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
147
112
Gevaarlijke aanvallen
85
51
Corners
10
2
LIVE Ajax - ADO Den Haag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt P. Rijsdijk ADO Den Haag 0-1
18' Penalty Ajax Penalty E. Bakker Ajax 1-1
Opstellingen Ajax - ADO Den Haag

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - ADO Den Haag

Ajax en ADO Den Haag treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Ajax en ADO Den Haag elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst ADO Den Haag 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax op een 1e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ajax - ADO Den Haag Opstelling Ajax Opstelling ADO Den Haag Live Ajax - ADO Den Haag Live Ajax - ADO Den Haag kijken Ajax - ADO Den Haag kijken Live Ajax - ADO Den Haag stream Ajax - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Ajax - ADO Den Haag Uitslag Ajax - ADO Den Haag Statistieken Ajax - ADO Den Haag Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Ajax - ADO Den Haag wedden Ajax - ADO Den Haag gokken Ajax - ADO Den Haag Unibet